Central Inscripcions de la Federació Catalana de Ciclisme


 

Per a Properes Setmanes
 

Pendent Obrir
Pendiente Abrir


Llista d'inscrits (1000)

Marxa Cicloturista
Montsec-Montsec 2021

Organitza:

CLUB CICLISTA BALAGUER


Més informació cliqueu aquí


Especialitats:

Cicloturisme

Categories:

Tres recorreguts

 

ATENCIÓ A LES SEGÜENTS CONDICIONS DESPRES DE l'ANNUL·LACIÓ DE LA MARXA

Veure comunicat oficial més avall

Per als inscrits actuals, comunicar-vos que tenim 2 opcions:

  • guardar la plaça per quan es faci la marxa que encara no te data definida. No cal fer res, la teva inscripció queda com està ara.
  • anul·lar la plaça. Es podrà fer sense cap cost, és a dir, es tornarà el 100% de la inscripció i la llicència de dia si és el cas. Només teniu que enviar un correu a l'adreça atencionalcliente@bicinscripcions.com (únicament a aquesta adreça), donant el vostre nom i cognoms, DNI i demanant l'anul·lació.

Bicinscripcions us farà la devolució íntegra de l'import pagat sense enviar-vos cap codi per fer vosaltres l'anul·lació com fem amb el sistema normal d'anul·lacions ni res,

Ho farà retrocedint el pagament a la mateixa targeta amb la que es va fer el pagament

Només demanem una mica de paciència si no ho rebeu de forma immediata donat que es tracta d'un procés tot manual.

COMUNICAT:
 
LA MONTSEC-MONTSEC 2021 S\'AJORNA FINS A NOU AVÍS
 
Balaguer 30.01.2021

Donades les circumstancies sanitàries actuals que tots estem patint, ens veiem en l'obligació de informar que la MM21 no te data definida perquè ara per ara, se\'ns fa molt difícil pensar en el dissabte 15/05/2021 com una data viable de complir i per nosaltres, marcar ARA una nova data es absurd, sigui al estiu o sigui a la tardor, al menys fins que les perspectives de millora no siguin les adequades.

Es per això que el 01/02/2021 no s'obriran noves inscripcions.

Pels 650 inscrits actuals, si volen continuar inscrits, no cal que facin res i per aquells que vulguin anular la inscripció poden seguir les instruccions al enllaç https://www.bicinscripcions.com i se'ls retornarà el 100% de la inscripció, igual com fins ara.

Lamentem al igual que tots vosaltres no poder donar cap altra data alternativa. Només desitgem una cosa: que tots puguem fer el més aviat possible vida normal com abans.

Com sempre, en cas que millori la situació, sereu els primers en rebre notícies nostres.

SALUT I PEDALS

CLUB CICLISTA BALAGUER


NOTA IMPORTANT: - Si es dona el cas d'arribar als 1.000 inscrits, tancarem les inscripcions.

NOVETATS 2020
  • Les rutes Gran Fondo MM190 i Medio Fondo MM140 passen a formar part del Circuit Català de CICLOTURISME GRAN FONS, donat que la FCC ha unificat els 2 anteriors circuits (CICLOPIRINEUS i LLARGA DISTANCIA) amb un de sol. La ruta Challenge MM80 no té variacions i continua dintre del circuit CHALLENGE organitzat per la FCC.
  • El sistema de cronometratge mitjançant xip serà el mateix per a tots els inscrits, a través del xip enganxat al darrera del dorsal que va al manillar.
    Queda descartat el sistema de xip blanc de lloguer i groc de propietat.
  • El preu de llicència de dia expedida per la FCC serà de 8€
  • Es podran fer anul·lacions de la inscripció fins data màxima ...... fent la petició únicament al correu atencionalcliente@bicinscripcions.com i seguint les pautes que se l'indicaran. No caldrà justificar res. Es retornarà l'import íntegre pagat pels diferents conceptes (preu base, llicència dia) deduint una penalització de 5€
  • Obsequi per a tots els inscrits: MALLOT de gran visibilitat fabricat per TUGA ACTIVE WEAR Clicar aquí per veure la taula de talles

Tota la informació a https://montsec-montsec.com/info-basic
 


Copyright @ tots els drets reservats. Per a totes les consultes mail a l'atencio del client o al telèfon (+34) 93.456.59.30
Organización, Calidad y Proyectos, S.L. Mare de Deu de Montserrat, 218 08041 Barcelona CIF B60316825 Registro Mercantil BCN Tomo 26077 Folio 60 Hoja 99414
esquifonscripcions.com és propietat de Organización, Calidad y Proyectos, S.L.

De conformidad con lo previsto en la Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos personales que usted nos facilita en el formulario de inscripción se incorporarán a un fichero automatizado titularidad de ORGANIZACIÓN, CALIDAD Y PROYECTOS, S.L. en Avda. Mare de Deu de Montserrat, 218 local, 08041 Barcelona.

Dónde podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, con la finalidad de gestionar los eventos en los que usted participa y para atender sus peticiones. Mediante el envío del formulario de inscripción usted consiente que ORGANIZACIÓN, CALIDAD Y PROYECTOS, S.L. comunique sus datos a la Entidad Organizadora del evento con los mismos fines expuestos anteriormente.

Clicando aquí Ud. Puede acceder a nuestra Política de privacidad.